Expressiedag donderdag 13 oktober UCK

We zijn met de 1e en 2e klassen van bbl t/m tl naar het UCK in Utrecht geweest met de fiets. We begonnen om half 10 en eindigde om half 3. We hebben daar allermaal verschillende workshops gevolgd, onder andere: Graffiti, vloggen, animatie en acteer oefeningen.

Met het vloggen moest je een stelling uitkiezen van de keuzes, Bijvoorbeeld:

Wat vinden jullie van pokemon-go? Wat vinden jullie van youtubers die gevaarlijke dingen doen voor hun video’s? Dat moest je filmen, buiten of binnen. Later lieten ze dat zien aan iedereen bij de presentatie.

Met graffiti moesten we een tekening maken van onze naam in graffiti letters in een lange slinger. We moesten dat inkleuren in verschillende kleurtjes en we legden dat in een lange rij achter elkaar.

Met de acteer oefeningen moesten we acteren. We moesten een scene maken. We leerden vechtoefeningen en die moesten we gebruiken in die scenes. De scenes waren heel leuk geworden.

Ook kon je animeren. Met de stop-motion techniek. Je kon kiezen uit materialen zoals, klei, jezelf of papier.
Als je jezelf ging gebruiken moest je foto’s maken en bepaalde bewegingen doen en allemaal aparte foto’s maken, zo kreeg je een soort video. En met papier moest je papieren poppetjes maken of iets anders en dan ook foto’s maken. Hetzelfde deed je bij het klei. Zo kreeg je een leuke video.

Er gingen allemaal docenten mee die met expressie te maken hebben. Aan het einde van de dag werd alles wat je had gemaakt vertoont.

Het was een leuke dag!

Gemaakt door: Lieke en Roseanna T1C, en Nina en Anna T2B, K2B.

img_1973  img_1954
img_1998   img_1933
img-20161013-wa0000