LandArt

Leerlingen uit de 1e en 2e klas van het Openbaar VMBO en MAVO Zeist hebben afgelopen week gewerkt aan de Landart Opdracht, waarbij de leerlingen te werk gaan zoals de kunstenaars van deze kunststroming uit de jaren 60 uit de vorige eeuw.

Zij gingen o.a. met docent Kathy Hermanns tijdens de Beeldende vorming lessen het bos in om met het herfst landschap zelf Landart te maken. Zij werkten in groepjes van 4 gezamenlijk aan een kunstwerk in de natuur met alleen maar natuurlijke elementen. De leerlingen hebben er erg hun best op gedaan, zie de resultaten. Daarna namen zij ook nog iets mee uit de natuur en gingen ze daarmee aan de slag in de klas, dit konden takken zijn waarmee zij een mobiel gingen bouwen of blaadjes om met verf een herfstimpressie te maken op papier.

la6 la5 la4 la3 la2 la1